lauantai 30. elokuuta 2014

Cajun-maustettua broilerin sisäfileetä

Helppoa ja erittäin makuhermoja hivelevää arkiruokaa! Sopii hyvin myös laihduttajille, sillä kastike on vesipohjainen eikä kermaa tai juustoa ole käytetty :)


Cajun-maustettua broileria:
600g broilerin sisäfilettä
1 tlk säilykeananaspaloja
½ dl rusinoita
1-2 dl vettä
2 rkl vehnäjauhoja
Cajun-mausteseos
2 rkl ketsuppia
ripaus mustapippuria

Cajun-mausteseos:
1 rkl suolaa
2 tl kuivattua oreganoa
2 tl jauhettua paprikaa
1 tl chilimaustetta

Ruskista broitsut pannulla ja mausta cajun-mausteseoksella. Lisää joukkoon ananaspalat mehuineen, rusinat, mustapippuri sekä ketsuppi väriä tuomaan. Sekoita vehnäjauhot veteen ja sekoita muiden ainesten kanssa. Kaada kaikki ainekset uunivuokaan ja kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 45 minuuttia. Hämmentele välillä. Nestettä voi lisätä jos tuntuu, että fileet meinaavat kuivahtaa.

Tarjoa broilerinfileet täysjyväriisin (tai perunoiden) kanssa äläkä unohda tuoretta salaattia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti