perjantai 26. syyskuuta 2014

Kalakeitto kuhasta

Tästä keitosta kaikki kunnia menee isovanhemmilleni, joilta sain sekä kuhat, mausteliemen, että juurekset keittoon! Minun siis tarvitsi ainoastaan keittää juurekset kypsäksi, lisätä kalat (liemessä) ja maustaa hieman suolalla ja tuorejuustolla.


Kuhakeitto kolmelle
kuhaa (n. 150g)
6dl vettä
6 perunaa
porkkana
palsternakka
sipuli
1 tl suolaa
ripaus valkopippuria
ripaus mustapippuria
tuoretta tilliä
tuoretta ruohosipulia
75g Valio Viola yrtti-tuorejuustoa

Kuutioi vihannekset. Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä, lisää muut vihannekset ja kääntele niitä kattilassa pari minuuttia. Lisää vesi ja keitä, kunnes vihannekset ovat kypsiä. Lisää kuha pieninä palasina ja mausta keitto suolalla ja pippureilla. Keitä vielä pari minuuttia ja lisää tuoreet yrtit. Tarjoa keitto höyryävän kuumana tuoreen leivän kanssa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti