keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Sillikaviaari

Tämän reseptin sain Papaltani ja tämä on erittäin hyvä keino totuttaa henkilöä joka ei sillistä pidä (esimerkiksi allekirjoittanutta) sillin makuun. Oikaisimme teossa hieman ja käytimme tuoreen sillifileen sijaan säilöttyä sinappisilliä. Kananmunia käytettäessä suosittelen lämpimästi luomua, sen huomaa kyllä mausta. Itse käytin mummini omien kanojen tuoreita luomumunia :)
 
Tämä annos hujahti apukokin kanssa kevyesti kahteen pekkaan uusien perunoiden ja tuoreen salaatin kanssa nautittuna.


Sillikaviaari:
1 kovaksi keitetty kananmuna
½ prk laktoositonta smetanaa
10 suolakurkkuviipaletta
1 rkl suolakurkkujen lientä
10 sinappisilliä
1 tl sinappisillien kastiketta
nippu ruohosipulia
½ tl sitruunamehua
 

Hienonna kananmuna, suolakurkut, sillit ja ruohosipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Tarkista maku ja koristele ruohosipulisilpulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti