maanantai 17. marraskuuta 2014

Tonnikalapastavuoka

Moikka!

Tämä pastavuoka syntyi kamalaan nälkään kaapin jämistä. Yllätyksekseni vuuasta tulikin erittäin maittava, joten päätin jakaa reseptin kanssanne!


Tonnikalapastavuoka
4-5 dl täysjyväpastaa (tarvittaessa gluteiiniton)
2 pientä sipulia
1 valkosipulin kynsi
1 rkl rypsiöljyä
2 prk tonnikalapaloja vedessä
1 prk tomaattipyreetä
1 tlk tomaattisosetta (chili)
1 kalaliemikuutio 
1 pussi pakastevihannessuikaleita
½ prk valion salaattijuustokuutioita (laktoositon)

Keitä pastaa 5 minuuttia. Kuori ja pilko sipulit. Kuumenna öljy pannussa ja kuullosta sipuleita hetki. Valuta tonnikalasta vesi ja lisää pannuun tonnikalat, tomaattipyree, tomaattimurska sekä kalaliemikuutio. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti. Sekoita lopuksi pastat sekä juustokuutiot kastikkeen sekaan. Voit jättää halutessasi muutaman juustokuution vuuan pinnalle. 
Voitele uunivuoka. Kaada vuokaan tonnikala-pastaseos. Ripottele pinnalle vielä juustokuutioita. Paista 200C asteessa 25-30 minuuttia.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti