maanantai 28. maaliskuuta 2016

Taboulleh kvinoasta



3 dl kvinoaa
6 dl vettä + suolaa
2-3 kypsää pihvitomaattia (tai tavallisia tomaatteja)
1 kurkku
pieni punasipuli hienonnettuna
1 dl tuoretta minttua
1 dl lehtipersiljaa
4 rkl hyvälaatuista oliiviöljyä
2 sitruunan mehut
suolaa
mustapppuria
ripaus kanelia

Keitä kvinoa ohjeen mukaan, kaada siivilään ja huuhdo kylmällä vedellä.
Viipaloi pihvitomaatit ja kurkku pieniksi kuutioiksi. Silppua sipuli. Hienonna tuoreet yrtit. Nakkaa ainekset tarjoilukulhoon ja lisää myös kvinoa.
Lisää kaikki mausteet ja sekoita.
Anna maustua hetki ennen tarjoilua.

Huomio. Minun makuuni salaatti oli hieman liian sitruunaista, joten voit kokeilla ensin yhden sitruunan mehuilla ja lisätä halutessasi toisen sitruunan mehut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti