tiistai 23. toukokuuta 2017

Magnopassiovanukas


Maidoton, luontaisesti makeutettu

3,5 dl mangososetta
3 passiohedelmää
1 dl kookosmaitoa (tai mantelimaitoa tai lehmänmaitoa)
2 tl liivatejauhetta
1 rkl hunajaa

Soseuta sauvasekottimella mangosose ja passionhedelmän sisälmykset tasaiseksi. Kuumenna kookosmaito ja hedelmäsose kattilassa (muuten et saa vanukkaan rakennetta). Sekoita kuumaan seokseen turvotettu liivatejauhe ja mausta hunajalla oman maun mukaan. Kuumenna, kunnes liivate on sulanut. Jaa seos jälkiruoka-astioihin. Anna jäähtyä hetki huoneenlämmössä ja siirrä ne sitten jääkaappiin. Hyydytä jääkaapissa 4h. Koristele ennen tarjoilua esimerkiksi pähkinöillä ja ananaskirsikoilla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti