sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Vihersmoothie

Lihattoman lokakuun viimeinen viikko on virallisesti alkanut!Sen kunniaksi päätin testata suuren hypetyksen kohteena olleen vihersmoothien

Vihersmoothiet ovat tällä hetkellä huimassa nousukiidossa ja moni on ottanut sen vakituiseksi osaksi ruokavaliotaan esimerkiksi aamupalan korvikkeeksi. Tuleeko tästä terveysjuomasta osa myös minun aamurutiineitani?

Valmistin smoothieni mittaamalla kaikki ainekset sauvasekoittimen korkeaan kulhoon ja survoin ne sekaisin. Valmistamiseen käytin puoli paketillista friseesalaattia, banaanin, 10cm palan kurkkua, kourallisen tuoretta basilikaa, 1rkl sitruunamehua, 1dl maustamatonta jogurttia ja noin 3dl vettä.

Loppupäätelmät: smoothiesta tuli ihan hyvää, mutta jos pitäisi valita normaalin smoothien ja vihersmoothien välillä - valitsisin normaalin smoothien. Samoin jos valinta pitäisi tehdä aamupuuron ja vihersmoothien välillä, en miettisi kahta kertaa vaan tarttuisin puurokulhoon. Vastaisuudessa jätän vihersmoothiet siis muiden heiniksi ja pitäydyn aamupalalla vanhassa kunnon kaurapuurossa!

lllll

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti