maanantai 25. toukokuuta 2015

Vegaanin suklaakuppikakut


Ainekset:
150g jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1,25 dl soijamaitoa
75g sokeria
70 ml juoksevaa kasvirasvavalmistetta
40g tummaa kaakaojauhetta
50g mantelirouhetta
50g tummaa siirappia
1 tl vaniljasokeria
hyppysellinen suolaa

Sekoita keskenään kaikki kuivat aineet (jauhot, leivinjauhe, sokeri, kaakao, mantelit, vaniljasokeri, suola). Lisää joukkoon soijamaito, kasvisrasvavalmiste sekä siirappi ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinssivuokiin (itselläni tuli 12 kpl). Paista  uunin keskitasolla kiertoilmalla ensin 175 asteessa 20min jonka jälkeen alenna lämpötila 150 asteeseen ja jatka paistamista noin 5min. Kokeile kypsyys puutikulla. Anna jäähtyä.

Sulata mikrossa 50g vegaanista tummaa suklaata ja levitä se muffinssien päälle. Ripottele pinnalle kookoshiutaleita ja anna suklaan kovettua. Nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti